Wiz Air ukida doplatu za ručni prtljag

Izvor: juGmedia, 19.Jul.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wiz Air ukida doplatu za ručni prtljag

Wizz Air, najveća low-cost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, sapštila je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima od 29.oktobra ove godine.

Putnici će, naime, moći da unesu u putničku kabinu jedan komad ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 55x40x23cm. Ovaj prtljag će biti uključen u cenu karte.

Ova odluka predstavlja povećanje limita besplatnog ručnog prtljaga za 50% >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u odnosu na trenutno važeće pravilo.

“Putnicima koji su već ranije kupili karte, preko svih naših kanala prodaje*, sa doplatama za veći ručni prtljag, a putuju od 29. oktobra 2017. biće vraćen novac, u iznosu plaćene doplate uvećane za 20%, u vidu kredita u okviru njihovog WIZZ naloga”, navodi se u saopštenju ove kompanije, koja ima letove ii z Niša.

Inače Wiz Aiarja danas objavljuje i novu, dodatnu, uslugu za putnike nazvanu „WIZZ Priority“. Ova usluga je dostupna već od danas na svim letovima Wizz Air-a i uključivaće: Prioritetno ukrcavanje, putnici mogu da u ručni prtljag unesu i jednu dodatnu, malu, torbu (maksimalnih dimenzija 40x30x18cm), garantovano unošenje ručnog prtljaga u putničku kabinu, počev od 29. oktobra (ovo je takođe dostupno i putnicima koji kupe WIZZ Go, WIZZ Plus i WIZZ Privilege Pass).

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova odluka: Vizer ukida doplatu za ručni prtljag

Izvor: BKTV News, 19.Jul.2017

Vizer (Wizz Air), najveća lou- kost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, saopštila je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima ove kompanije od 29.oktobra 2017. godine...Putnici će moći da unesu u putničku...

Nastavak na BKTV News...

Viz er ukida doplatu za ručni prtljag; Uvećanje profita u drugom tromesečju; Imenovan novi menadžment

Izvor: TangoSix.rs, 19.Jul.2017

Doplata za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu ukida se na svim letovima Viz era (Wizz Air) od 29. oktobra, saopšteno je iz te avio-kompanije.. Kako navode, putnici će moći da unesu u putničku kabinu jedan komad ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 55x40x23cm, pri ćemu će...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.