Vrtogoš dobija sportski teren

Izvor: juGmedia, 20.Avg.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrtogoš dobija sportski teren

VRANJE – Gradonačelnik Vranja Zoran Antić i predsednik Skupštine grada dr Slobodan Stamenković sa saradnicima položili su  danas kamen temeljac za izgradnju budućeg sportskog terena sa pratećim sadržajima u OŠ “1. maj” u Vrtogošu.

Pored projektovanih sportskih terena za mali fudbal, rukomet i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << košarku, površine 876m2, biće uređen i poseban prostor za igru dece, kao i pristupne staze i tribine za gledaoce. Projektom je predviđena i električna instalacija za napajanje reflektora za osvetljenje sportskih terena.

Gradonačelnik Antić kaže da će Vrtogoš u roku od mesec dana dobiti jedan od najmodernijih terena za male sportove, a da će ova praksa uređenja seoskih sportskih terena biti nastavljena i u narednom periodu. Ukupna vrednost projekta parternog uređenja školskog dvorišta je 6.2 miliona dinara, a izvođač radova je “Saba Belča” iz Preševa.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi sportski teren u Vrtogošu

Izvor: OkRadio.rs, 20.Avg.2015

U četvrtak je u Vrtogošu, selu pored Vranja, položen kamen temeljac za izgradnju budućeg sportskog terena sa pratećim sadržajima u O.Š. “1. maj” u Vrtogošu. Početak radova obeležili su gradonačelnik Zoran Antić i predsednik Skupštine grada Slobodan Stamenković.   Pored projektovanih...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.