Veterani iz Vranja odbranili titulu prvaka države

Izvor: juGmedia, 29.Sep.2015, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veterani iz Vranja odbranili titulu prvaka države

VRANJE – Sekcija odbojkaških veterana iz Vranja na Međunarodnom turniruu Mataruškoj Banji odbranila je titulu prvaka države.

U veoma jakoj konkurenciji vranjski  odbojkaši bili su bolji od ekipa Nisa i Budve u prvoj fazi takmičenja, a u finalu pobedili ekipu Zemuna rezultatom 2:1 i tako na najbolji način doneli drugu titulu  prvaka države za veterane u Vranju.

„Ovo je veliki uspeh za grad, i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << odbojku na Jugu Srbije. Hvala svima sto nas podrzavaju i imaju vere u ove divne momke, koji svojim entuzijazmom stvarno zasluzuju bolji tretman od opstinskih vlasti“, poručuju veterani .

Međutim zanimljiv je detalj da su troškoveputa  kotizacije i smeštaja finansirali samo odbojkaši.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Žurka u sportskoj hali: Turbo folk pobeda rukometaša

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Sep.2015

Svoj istorijski, premijerni, nastup u prvoj rukometnoj ligi Srbije rukometaši Aleksinca sigurno će dugo pamtiti...Okosnica aleksinačkog tima od prošle godine je sačuvana i sa doobro uigranom postavom krenula u prvoligaške borbe...Nakon ulaska u veći rang takmičenja, Aleksinački rukometaši su...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.