Veličković na čelu ZC Vranje

Izvor: juGmedia, 03.Nov.2016, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veličković na čelu ZC Vranje

VRANJE- Dr Dragan Veličković ,specijalista ginekologije i akušerstva, rešenjem ministra zdravlja Zlatibora Lončara, imenovan je za v.d. direktora Zdravstvenog Centra u Vranju, potvrdio je koordinator ove zdravstvene ustanove , Nebojša Dimitrijević.

Od nekoliko kandidata koji su pretendovali za funkciju prvog čoveka Zdravstvenog centra u Vranju, dr Dragan Veličković izabran je na period od 6 meseci koliko traje v.d. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << stanje nakon čega će uslediti biranje po konkursu.

Ono što nam predstoji u najskorijem periodu jeste smanjenje broja ljudi u menadžmentu u kojem će biti  najviše četvoro ljudi. Novopostavljeni direktor odabraće najbliže saradnike, koji će biti upravnici Bolnice i Doma Zdravlja, a zatim će uslediti i odabir novih ili starih načelnika odeljenja”, najavljuje Dimitrijević i dodaje da tim najužih saradnika treba biti sastavljen od sposobnih i kompetentnih ljudi.

Prema njegovim rečima novi direktor moraće da sarađuje sa novinarima za razliku od prethodnog rukovodstva i to će postati praksa.

Novi direktor mora da razgovara sa novinarima, jer bez kontrole rada nema pozitivnog pomaka. Svi smo mi na zajedničkom  zadatku, a to je da pružamo što bolju zdravstvenu zaštitu”, napominje Dimitrijević

Obraćanje novog direktora očekuje se tokom dana, kada će biti poznati konkretni koraci u rešavanju katastrofalnog stanja koje vlada u  vranjskom zdravstvenom centru.

S obzirom da ZC Vranje posluje sa ogromnim dugovanjem , novom direktoru posao nimalo neće biti lak, prvenstveno zbog broja neugovorenih radnika i tužbi po osnovu neisplaćenih zarada.

Dr Dragan Veličković na čelo Zdravstvenog centra dolazi sa mesta prvog čoveka vranjskog porodilišta.

Milan Zdravković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Imenovan v.d. direktora Zdravstvenog centra u Vranju

Izvor: JUGpress.com, 03.Nov.2016

VRANJE..Specijalista ginekologije i akušerstva, dr Dragan Veličković rešenjem ministra zdravlja, na period od šest meseci, imenovan je za v.d. direktora Zdravstvenog centra u Vranju, potvrdio je za JUGpress koordinator  ove zdravstvene ustanove  dr Nebojša Dimitrijević...Dr Veličković na ovu...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.