Vanja Udovičić: Mladi moraju da ostanu, rade i dalje grade Leskovac

Izvor: juGmedia, 25.Mar.2017, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Udovičić: Mladi moraju da ostanu, rade i dalje grade Leskovac

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, posetio je danas leskovačku Kancelariju za mlade  i poručio da ona mora da ima ima vodeću ulogu u razvoju omladinske politike u Gradu.

Vanji su aktivisti Kancelarije za mlade predstavili sve svoje aktivnosti, a on je bio vidno zadovoljan novim izgledom Omladinskog kluba za čije renoviranje je njegovo ministarstvo izdvojila preko 800.000 dinara

Udovičić je istakao da od osnivanja Ministarstvo ima sjajnu saradnju sa >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Kancelarijom za mlade Leskovac, koja je pravi primer dobre organizacije rada.

Mladi su naša sadašnjost i budućnost, Ministarstvo omladine i sporta posvećuje posebnu pažnju i trudi se da stvori uslove da mladi žive bolje, da žele da ostanu, rade i dalje grade našu zemlju“, rekao je Udovičić.

Posebno je bio oduševljen idejom o umrežavanju mladih privrednika iz Leskovca.

Moramo pre svega da radimo na povezivanju svih aktera koji se bave sprovođenjem omladinske politike na polju razvoja preduzetništva i preduzetničkog duha, motivisanjem mladih da otvore svoje kompanije“, poručio je ministar.

Od osnivanja resorno Ministarstvo ima odličnu saradnju sa ovom Kancelarijom za mlade, koja je sastavni deo leskovačke Gradske uprave i bavi se potrebama mladih u Leskovcu koji imaju 15-30 godina, a u skladu sa njihovim željama i idejama.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar omladine I sporta obišao Omladinski klub u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 25.Mar.2017

LESKOVAC..Ministar za sport i omladinu Srbije Vanja Udovičić  obišao je danas  Omladinski klub Kancelarije za mlade u Leskovcu...Zajedno sa Udovičićem bili su Predrag Peruničić, nekadašnji vrhunski rukometaš, i gradonačelnik Leskovca  Goran Cvetanović...Cvetanović je rekao da lokalna samouprava...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.