VRANJE: Sin ubio majku!

Izvor: juGmedia, 25.Apr.2015, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRANJE: Sin ubio majku!

VRANJE – U petak u popodnevnim časovima u naselju Gornja Čaršija,  u ulici Maksima Gorkog, Predrag Jović ubio je majku Slavicu, a zatim se zabarakadirao u kući, nezvanično saznaje juGmedia.

Uzroci ove porodične tragrdije još uvek su nepoznati, apretpostavlja se da se ubistvo desilo oko 18 sati, a leš je pronašao Slavičin suprug oko 22 sata.

Podsećamo da se pre dva dana u Vranjskoj Banji desio stravičan zločin kada je sin ubio oca čekićem u glavu.

Uskoro opširnije ….

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HITNO: Novo ubistvo u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 25.Apr.2015

Predrag Jović iz ulice Maksima Gorkog u Vranju ubio je u petak oko 22 časa svoju majku Slavicu, saznaje OK Radio. Posle ubistva Predrag se zabarikadirao u kući koja se nalazi u Gornjoj čaršiji, i prema informacijama dostupnim u ovom trenutku policiji se predao tek posle višesatnih pregovora. Motivi...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.