UHAPŠEN ZBOG POGIBIJE MLADIĆA

Izvor: JUGpress.com, 26.Apr.2016, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN ZBOG POGIBIJE MLADIĆA

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su  i po nalogu Osnovnog javnog tužioca odredili zadržavanje I.N. (41) iz  tog grada  zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti saobraćaja.

Osumnjičeni se tereti da je 23. aprila tekuće godine oko 18,45 časova u naselju Gornje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Stopanje izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je dvadesetjednogodišnji mladić od zadobijenih povreda preminuo u Leskovačkoj bolnici.

N.I. će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti priveden nadležnom javnom tužiocu.

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOR Uhapšena dvojica zbog krijumčarenja Iračana

Izvor: Blic, 26.Apr.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru odredili su zadržavanje do 48 sati sugrađanima A. S. (29) i T. G. (22) zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi...Policija je u vozilu kojim je upravljao A. S, a na mestu suvozača bio T....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.