U vreme Roštiljijade tuče, saobraćajke i pijani vozači

Izvor: juGmedia, 02.Sep.2013, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vreme Roštiljijade tuče, saobraćajke i pijani vozači

LESKOVAC -  U Poslednja 72 sata leskovačka policija evidentirala je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je devet osoba lakše povređeno dok se materijalna šteta procenjuje na oko 220.000 dinara.

Službenici saobraćajne policije su primenom odredaba Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima zadržali sedam vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola.

Na privredno-turističkoj manifestaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << „Roštiljijada 2013“ nije, navodi se u saopštenju, bilo saobraćajnih nezgoda, dok je evidentirano jedno narušavanje javnog reda i mira, zbog čega je protiv jedne osobe podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vozili pijani tokom „Roštiljijade“: Prijave protiv 126 vozača

Izvor: Blic, 02.Sep.2013

LESKOVAC - Tokom sedam dana „Roštiljijade“, leskovačka policija je alkotestirala 8.647 vozača, a protiv 126 su podnete prijave zbog upravljanja vozilom u stanju alkoholisanosti, saopštila je danas Policijska uprava u Leskovcu. ..U saopštenju se navodi da je 18 vozača zadržano u PU zbog vožnje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.