U Vranju pozorišne predstave na otvorenom

Izvor: JUGpress.com, 21.Jul.2016, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vranju pozorišne predstave na otvorenom

VRANJE

U okviru ,,Vranjskog kulturnog leta” glumci Pozorišta ,,Bora Stanković” izvešće pet predstava do kraja ovog i  tokom narednog meseca.

Sutra u 19 sati na Trgu Staniše Stošića publika će biti u prilici da vidi performans pod nazivom ,,Marko Kraljević drugi put među Srbima” i segment iz predstave ,,Vođa”, koja je pobednik 58. Festivala amaterskih pozorišta Srbije održanom u Kuli.

U petak 29.jula, u Muzej kući ,,Bore Stankovića” >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << biće odigrana predstava ,,Mečka” u režiji glumca Dragana Živkovića.

Početkom narednog meseca, tačnije 5. avusta, najmladji Vranjanci će moći da pogledaju ostvarenje ,,Tri praseta” i to na Trgu Staniše Stošića.

Pozorišna publika moći će da uživa i ,,Ženskim razgovorima” i ,,Tašani”. I u Vranjskoj Banji do kraja avgusta glumci Pozorišta ,,Bora Stanković” odigraće četiri predstave.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pozorišne predstave na otvorenom u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2016, 16:15

U okviru “Vranjskog kulturnog leta" glumci Pozorišta “Bora Stanković" izvešće 5 predstava na otvorenom, pa Vranjance već večeras od 19 sati na Trgu Staniše Stošića očekuju jedan performans i izvođenje dela predstave "Vođa".

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.