Krkobabić najvio otvaranje Poštanske banke

Izvor: juGmedia, 05.Maj.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić najvio otvaranje Poštanske banke

NIŠ – U okviru akcije „52 pošto za 52 nedelje“ JP „Pošta Srbije“ otvorilo je danas novu poštansku ispostavu u niškom naselju Delijski vis, a najavljeno je otvaranje i „Poštanske banke“.

Direktor Javnog preduzeća „Pošta Srbije“  Milan Krkobabić najavio je ovom prilikom otvaranje novih poštanskih poslovnica u svim većim gradovima u Srbiji, ali i osnivanje „Poštanske banke“.

„Broj poštanskih ispostava uskoro će se izjednačiti sa brojem ekspozitura >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << svih poslovnih banaka u Srbiji  i to nam daje nam novu obavezu – otvaranje Poštanske banke“, istakao je Krkobabić.

On je rekao da će se u Poštanskoj banci nalaziti platni promet i sve ono što je vezano za to.

„Ona će nuditi gradjanima optimalnu cenu usluga, sigurnost, brzinu i kvalitet“, kazao je Krkobabić.

U novootvorenoj pošti u naselju Delijski vis gradjani će moći da dobiju sve poštanske usluge i usluge platnog prometa, a uz to će im biti na raspolaganju i besplatan internet kutak.

Radno vreme nove pošte biće od 9 do 16 časova svakog radnog dana.(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.