DEVOJKA SE PREDOZIRALA, mladići nisu pružili pomoć

Izvor: juGmedia, 24.Nov.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVOJKA SE PREDOZIRALA, mladići nisu pružili pomoć

LESKOVAC – Policija je uhapsila a istražni sudija odredio pritvor dvojici mladića iz Leskovca posle smrti dvadesetrogodišnje devojke koja je preminula od prevelike doze droge.

U saopštenju se navodi da je leskovačka policija odredila zadržavanje I.K. (27) iz Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga.

I.K. se tereti da je u kasnim večernjim časovima 19. novembra ove godine u kući svoga oca, dvadesttrogodišnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << devojci omogućio uživanje opojne droge usled čega je kod nje nastupila smrt.

Takođe, policija je odredila zadržavanje i M.S. (28) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepružanje pomoći.

On se sumnjiči da dvadesettrogodišnjoj devojci, kod koje je nastupila smrt, iako je mogao nije pružio pomoć dok se nalazila u stanju neposredne opasnosti po život .

Sudija za prethodni postupak je osumnjičenima I.K. i M.S. odredio pritvor. .

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog smrtu devojka od predoziranja

Izvor: Blic, 24.Nov.2014

Policija je privela i odredila zadržavanje I.K. (27) iz Leskovca zbog sumnje da je omogućio uživanje opojnih droga dvadesettrogodišnjakinji kojima se predozirala i umrla, kao i M.S (28) iz istog grada zbog sumnje da devojci nije pružio pomoć...Policija je odredila je zadržavanje zbog sumnje..I.K....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.