Cvetanović čestitao Vrače

Izvor: JUGpress.com, 14.Nov.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović čestitao Vrače

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović čestitao je danas   Vrače svima koji slave.

” Svim pravoslavnim vernicima koji danas obeležavaju dan posvećen Kozmi i Damjanu, u narodu poznatom kao Vračevi ili Vrači, čestitam praznik.

Koristim priliku i da svim kolegama lekarima, svim zdravstvenim radnicima, od srca čestitam slavu,“ navodi se u saopštenju iz kabineta Cvetanovića.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Čestitka gradonačelnika

Izvor: juGmedia, 15.Nov.2016, 00:22

LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca čestitao je danas slavu svim pravoslavnim vernicima koji obeležavaju dan posvećen Kozmi i Damjanu, u narodu poznatom kao Vračevi ili Vrači...Koristim priliku i da svim kolegama lekarima, svim zdravstvenim radnicima, od srca čestitam slavu.“..Dr Goran Cvetanović,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.