Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite obeležio svoj dan

Izvor: juGmedia, 19.Avg.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite obeležio svoj dan

VRANJE – Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju obeležio je danas na Preobraženje, prigodnim programom, Dan ustanove. Obraćajući se zvanicama, direktorka Centra Dejana Bogdanović je rekla da je samo u ovoj godini kroz ustanovu prošlo preko 80 korisnika od kojih su 33 žrtve nasilja. „Bilo je važno osnažiti ih i uliti im nadu u bolji život, ali je to bez rešavanja njihovih egzistencijalnih pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << skoro nemoguće. Ipak, svi se nadamo da će svako od njih pronaći svoj put i sobu u ovoj ustanovi zameniti toplim domom. Za one koji to ne mogu, Centar će biti tu, kao prijatelj, kao pomoć u nevolji, kao roditelj, kao savetnik, kao dobar komšija“, naglasila je direktorka Bogdanović.

Telegram sa najsrdačnijim čestitkama zaposlenima je poslao i gradonačelnik Zoran Antić, koji prisustvuje obeležavanju centralne svečanosti povodom sto godina od Cerske bitke. Uz želje da i u narednom periodu ustanova postiže zavidne rezultate u radu, gradonačelnik je svim zaposlenima i korisnicima uputio najiskrenije pozdrave i čestitke povom dana Ustanove.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Dan Ustanove na Preobraženje

Izvor: OkRadio.rs, 19.Avg.2014

Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite obeležio je 19. avgusta, na Preobraženje, Dan ustanove. Obraćajući se zvanicama direktorka Ustanove Dejana Bogdanović je naglasila da je samo u ovoj godini kroz ustanovu je prošlo preko 80 korisnika od kojih su 33 žrtve nasilja. - Bilo je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.