Sa njega su tekli potoci znoja, golišava Karleuša mu je pomogla da se OPUSTI, a komentar uplašenog Nebojše je POBEDIO! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Okt.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa njega su tekli potoci znoja, golišava Karleuša mu je pomogla da se OPUSTI, a komentar uplašenog Nebojše je POBEDIO! (VIDEO)

Pravi haos u "Zvezdama Granda" je nastao kada se na bini pojavio Nebojša Plavšić, koji se toliko tresao i znojio od silne treme, da je Jelena Karleuša izašla na binu i rešila da "opusti" uplašenog takmičara.

Svima u žiriju je bilo jasno da Plavšić ima sjajan glas, ali da ga je nervoza sputala, a posle Karleušine intervencije, Nebojša je samo rekao:

- Ko se pored nje ne bi tresao! 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Ne treba ni pominjati, da su nakon toga usledili urnebesni komentari ostalih članova žirija na račun Jelene...



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Sa njega su tekli potoci znoja golisava Karleusa mu je pomogla da se OPUSTI a komentar uplasenog Nebojse je POBEDIO (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 23.Okt.2016

Nebojša Plavšić se tresao dok je pevao, bio je toliko nervozan u "Zvezdama Granda" da je Karleuša morala da mu priskoči u pomoć

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.