SAMA SE ODALA Ovako JK godinama obmanjuje fanove

Izvor: Blic, 23.Apr.2017, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMA SE ODALA Ovako JK godinama obmanjuje fanove

Iako često naglašava da ne konzumira kafu, cigarete ni alkohol, pevačica Jelena Karleuša, večeras je demantovala samu sebe.

Naime, večeras je na Karleušinom stolu stajala čaša belog vina, koje je pevačica degustirala tokom emisije. Nema ničeg lošeg u činjenici da JK uživa u čaši dobrog vina, baš naprotiv.

Ono što je problematično je činjenica da pevačica godinama tvrdi da ne pije alkohol.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ODALA SE EVO DOKAZA DA JE KARLEUSA GODINAMA VARALA JAVNOST

Izvor: medio.rs, 23.Apr.2017

Jelena Karleuša ni ne sluti da je samu sebe raskrinkala u večerašnjoj emisiji "Zvezda Granda"...Naime, uz najšokantniju javnu ličnost večeras je na stolu dok je ocenjivala takmičare je stajala čaša vina, koju je ona sa zadovoljstvom degustirala...Inače, Karleuša godinama tvrdi kako ne pije...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.