KAKAV OBRT: Slavni modni kreator prvo isprozivao Karleušu, pa joj se onda IZVINJAVAO zbog OVOGA! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2016, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV OBRT: Slavni modni kreator prvo isprozivao Karleušu, pa joj se onda IZVINJAVAO zbog OVOGA! (FOTO)

Da Jelena Karleuša trese svetskim šoubiznisom odavno je poznato. Srpskom divom bave se skoro svi svetski mediji, Kim Kardašijan o pevačici piše hvalospeve, a njen Instagram profil prate face poput Naomi Kembel, Sofije Vergare, Stefana Gabane...

Upravo ovaj slavni modni kreator, Stefano Gabana, napravio je juče haos na društvenim mrežama kada je na svom profilu postavio sliku Jelene i njene dece, i napisao da je pevačica u fejk haljini! Nastala je burna reakcija Karleušinih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << hejtera, koji su tu informaciju dočekali sa likovanjem.

Foto: Privatna arhiva

Međutim, ubrzo je usledio hladan tuš za sve koji su se prebrzo obradovali. Stefano Gabana ne samo da je spornu sliku i komentar uklonio sa svog profila, nego se Karleuši lično izvinio za grešku.

Foto: Privatna arhiva

Prepisku sa njim objavila je i lično Jelena, a na pitanje kako je došlo do toga da ima čak i privatni broj telefona slavnog kreatora, JK je za Telegraf rekla:

- Žao mi je što su se ljudi opsednuti mržnjom prema meni prerano obradovali. Stefano je sliku uz izvinjenje obrisao, a kontakt nam je napravio naš zajednički prijatelj. Šokirana sam da je vest o tome da ja mogu da imam bilo šta fejk, bila najbitnija stvar juče u Srbiji. Tužna sam zbog toga. Uživam sa porodicom u Dubaiju, gde ćemo proslaviti i desetogodišnjicu veze.

Foto: Privatna arhiva

- A hejterima želim da i oni jednog dana budu srećni, uspešni i ostvareni na svim poljima kao ja. I za kraj - ja ne nosim fejk i nikad nisam nosila. Ali i da je tako - najbitnije je da ja nisam fejk čovek pun mržnje. Veliki pozdrav svim čitaocima Telegrafa koji pomno čitam i na plaži hotela "Atlantis" - završila je JK.

Foto: Privatna arhiva

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

KAKAV OBRT Slavni modni kreator prvo isprozivao Karleusu pa joj se onda IZVINJAVAO zbog OVOGA (FOTO)

Izvor: medio.rs, 30.Maj.2016

- Šokirana sam da je vest o tome da ja mogu da imam bilo šta fejk, bila najbitnija stvar juče u Srbiji - izjavila je Jelena Karleuša o nesporazumu sa Stefanom Gabanom

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.