HIT: Jelena Karleuša i dalje u braku sa Bojanom Karićem!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2014, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Jelena Karleuša i dalje u braku sa Bojanom Karićem!

Prošlo tačno 10 godina: Pevačica i biznismen zakleli se na večnu ljubav pred Bogom 23. 9. 2004, ubrzo posle toga su se razišli, a još nisu tražili da ih Crkva razvede

Jelena Karleuša i dalje je u braku s Bojanom Karićem, za koga se udala 23. septembra 2004. godine u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru.

Nekadašnji supružnici, čije je venčanje pre tačno deset godina u medijima proglašeno za svadbu veka, proveli su u zajednici samo četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << meseca, posle čega su se razveli.

U drugim brakovima

Međutim, oni su samo poništili građanski brak, ali do današnjeg dana ni pevačica ni sin Sretena Karića nisu podneli molbu da se raskine i njihov crkveni brak.

- Jelen i Bojan su krenuli svako svojim putem i oboje su ubrzo uplovili u nove brakove. Bojan se 2007. godine oženio Mašom Karić, s kojom ima blizance, dok se JK godinu dana kasnije udala za fudbalera Duška Tošića, kome je rodila dve ćerke. I jedan i drugi par se nikad nisu venčali u crkvi, već su se na večnu ljubav zakleli samo pred matičarem - navodi sagovornik Kurira.

Pravila

BRAK RASKIDA SABOR SPC

Da bi se crkveni brak poništio, mora da se utvrdi krivac. Supružnici podnose molbu svešteniku koji ih je venčao, tj. Crkvi, koja se zatim prosleđuje crkvenom saboru, koji donosi rešenje o razvodu. „Krivac“ za eventualni novi crkveni brak mora dobiti dozvolu crkvenih organa, dok druga strana automatski dobija blagoslov za naredni pokušaj.

Telohranitelj

RAZVOD ZBOG PRELJUBE

Jelenino i Bojanovo venčanje bilo je u to vreme tema broj jedan u tabloidima. Pričalo se da je za gala proslavu u vili „Jelena“ potrošeno 100.000 evra, a među 300 zvanica našli su se ugledni biznismeni, političari i estradna elita. Njihov brak okončan je početkom marta 2005. godine, navodno zbog pevačicine preljube. Kako su tada preneli mediji, biznismen je suprugu uhvatio s njihovim telohraniteljem.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Karleuša i dalje u braku sa Bojanom Karićem?! (Foto)

Izvor: Svet plus, 23.Sep.2014

Pre tačno deset godina, Jelena Karleuša i Bojan Karić zakleli su se u Beorgadu na večnu ljubav pred Bogom. Ubrzo su se razveli, ali ni dan danas nisu zatražili crkveno poništenje braka...Jelena Karleuša otkrila: Moj film neće biti na jahti! ..Pevačica Jelena Karleuša i dalje je u validnom braku...

Nastavak na Svet plus...

ŠOKANTNO: Karleuša i dalje u crkvenom braku sa Bojanom Karićem!

Izvor: Press, 23.Sep.2014

Jelena Karleuša i dalje je u braku s Bojanom Karićem, za koga se udala 23. septembra 2004. godine u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru. . Nekadašnji supružnici, čije je venčanje pre tačno deset godina u medijima proglašeno...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.