SRPSKA SVADBA KAKVU NISTE VIDELI Ovi somišljati mladenci digli su celu Jagodinu NA NOGE. Pogledajte kako (VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Avg.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA SVADBA KAKVU NISTE VIDELI Ovi somišljati mladenci digli su celu Jagodinu NA NOGE. Pogledajte kako (VIDEO)

Danijela i Dejan Velimirović iz Ćuprije su odlučili da završe svoje svadbeno veselje na nesvakidašnji način. Par je posle ceremonije i svečanog ručka otišao u akva park u Jagodinu kako bi se fotografisali i snimali dok se u odelu i raskošnoj venačnici spuštaju niz strmoglave tobogane pravo u bazene.

Novopečenim mladencima jedan spust nije bio dovoljan, pa su odlučili da se oprobaju i na novom ekstremnom toboganu.

Čitava fešta se završila gromoglasnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << aplauzom posetilaca, koji su se okupili i snimali novopečene mladence.

- Želeli smo da bude nešto drugačije i lepše, a osećaj spuštanja je genijalan - rekli su Danijela i Dejan.

Na pitanje ko je došao na ideju da na ovakav način završe svoje svadbeno veselje Danijela je odgovorila: "Pa, mlada, luda..." i slatko se nasmejala.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mladenci zaustavili akva-park u Jagodini: Spuštali se niz tobogan, ljubili u bazenu! Srpska svadba ovo još nije videla (VIDEO)

Izvor: Press, 17.Avg.2017

Mladenci su izjavili da su odlučili da na ovaj način završe svadbeno veselje jer su želeli nešto drugačije i lepše. . Foto: Printscrenn youtube. Danijela i Dejan Velimirović iz Ćuprije priredili su Jagodincima svadbu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.