Palma vodi 600 studenata u Beč

Izvor: Kurir, 25.Okt.2014, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma vodi 600 studenata u Beč

Ovo će biti motiv da bolje uče, da na vreme diplomiraju. Novac uložen u njih nije bačen, istakao je Dragan Marković

JAGODINA - U organizaciji Skupštine grada Jagodine, 600 studenata koji studiraju u ovom gradu i akademaca iz ovog grada koji studiraju u drugim mestima Srbije i inostranstvu posetiće Beč od 28. do 30.oktobra, izjavio je predsednik Skupštine Dragan Marković Palma.

Među studentima koji putuju u Beč je 99 odsto onih koji prvi put idu u glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << grada Austrije, a najviše je brucoša, objasnio je Marković na konferenciji za novinare, kojoj je prisustvovala i grupa studenata, putnika iz Jagodine, Kruševca, Kragujevca, Užica, Ćuprije, Čačka, Beograda. Sa studentima putuje i grupa privrednika i političara, deo zaposlenih u dečjoj ustanovi „Pionir“.

- Za ovo putovanje Skupština grada neće potrošiti ni evro. Sve troškove snose donatori - rekao je Marković i dodao:

- Ovo će za studente biti motiv da bolje uče, da na vreme daju ispite i diplomiraju. Novac uložen u učenike i studente nije bačen. U naš grad dolaze investitori i ako nastave ovim tempom, Jagodina će, kad današnji brucoši budu završili fakultet, biti najveći međunarodni industrijski centar u Evropi.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Palma vodi 600 studenata u Beč

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2014

U organizaciji Skupštine grada Jagodine, 600 studenata koji studiraju u ovom gradu i akademaca iz ovog grada koji studiraju u drugim mestima Srbije i inostranstvu posetiće Beč od 28. do 30.oktobra, izjavio je predsednik Skupštine Dragan Marković Palma...Među studentima koji putuju u Beč je 99...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.