NESREĆA U FABRICI Mladiću mašina odsekla šaku

Izvor: Blic, 30.Jan.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA U FABRICI Mladiću mašina odsekla šaku

Darko Kuzmanović (22) iz Jagodine ostao je bez desne šake na poslu radeći na mašini ravnalici u jednoj od fabrika kablova u Jagodini, potvrdjeno je danas agenciji Beta.

Živadin Ilić, direktor FKS oprema, koja pripada Fabrici kablova u Jagodini i u čijem pogonu je došlo do nezgode, kazao je da se nesreća dogodila juče oko 12.30.

"Mi smo odmah preduzeli sve neophodne mere da zbrinemo povredjenog, brzo smo ga transportovali do medicinskog centra i bili smo prisutni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok je trajala operacija. U toku jučerašnjeg dana generalni direktor Fabrike kablova, izvršni direktor, direktor proizvodnje i ja smo obišli Darka i razgovarali sa njim i njegovom porodicom", kazao je Ilić.

Prema njegovim rečima, Kuzmanović je bio najmlađi zaposleni u firmi, a "nesrećan slučaj koji se dogodio pogodio je sve zaposlene".

Ilić je kazao da je rukovodstvo Fabrike obećalo porodici povređenog Kuzmanovića materijalnu pomoć, a prvi deo uručen im je danas.

Inspekcija zaštite na radu najavila je da će više detalja biti poznato za nedelju dana.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA U JAGODINI: Mladiću (22) mašinu odsekla ruku!

Izvor: Kurir, 30.Jan.2015

JAGODINA - Darko Kuzmanović (22) iz Jagodine ostao je bez desne šake na poslu radeći na mašini ravnalici u jednoj od fabrika kablova u Jagodini, potvrđeno je danas agenciji Beta...Živadin Ilić, direktor FKS oprema, koja pripada Fabrici kablova u Jagodini i u čijem pogonu je došlo do nezgode,...

Nastavak na Kurir...

NESREĆA U FABRICI Radniku mašina odsekla šaku

Izvor: Blic, 30.Jan.2015

Darko Kuzmanović (22) iz Jagodine ostao je bez desne šake na poslu radeći na mašini ravnalici u jednoj od fabrika kablova u Jagodini, potvrđeno je danas agenciji Beta...Živadin Ilić, direktor FKS oprema, koja pripada Fabrici kablova u Jagodini i u čijem pogonu je došlo do nezgode, kazao je da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.