Metalac pobedio Jagodinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac pobedio Jagodinu

Fudbaleri Metalca iz Gornjeg Milanovca pobedili su danas u gostima Jagodinu sa 1:0 u prvoj nedeljnoj utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

Jedini gol na utakmici postigao je Luka Merdović u 18. minutu sjajnim udarcem sa oko 25 metara.

Jagodina je odigrala najbolji meč ove sezone, ali i pored toga nije uspela da izbegne poraz. Imala je nekoliko prilika da dođe do gola, ali su mladi igrače domaće ekipe često bili nesigurni u završnici ili je golman Metalca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nemanja Belić bio dobro postavljen. Ekipa iz Gornjeg Milanovca se posle ranog vođstva uglavnom oslanjala na kontre.

Ekipi Metalca je ovo prva pobeda u sezoni od povratka u najjači rang srpskog fudbala, te tako posle tri odigrane utakmice imaju četiri boda, kao i petoplasirani Čukarički, ali uz lošiju gol razliku. Jagodina je poslednjeplasirana, 16. bez bodova i sa gol razlikom 0:10.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Merdović junak pobede Metalca u Jagodini

Izvor: B92, 02.Avg.2015

Fudbaleri Metalca iz Gornjeg Milanovca pobedili su Jagodinu na gostovanju sa 1:0 u pretposlednjoj utakmici trećeg kola Superlige Srbije...Junak trijumfa Metalca bio je Luka Merdović, koji je postigao jedini gol na utakmici, sjajnim udarcem sa oko 25 minuta...Jagodina je odigrala najbolji meč ove sezone,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.