Mali Budo obara rekorde!

Izvor: Mondo, 21.Okt.2014, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mali Budo" obara rekorde!

Komedija jeseni za manje od mesec dana ima 250.000 gledalaca!

Foto: YouTube

Debitantski film režisera Danila Bećkovića, sa pravom nosi naziv "komedija ove jeseni" i stvara velike redove na blagajnama naših bioskopa u proteklih mesec dana. Pogledalo ga je već 250.000 ljudi, saopštio je "Taramount".

Film se prikazuje u svim bioskopima, kao i preko mobilne 3D opreme, a do kraja oktobra najavljeno je prikazivanje u Kostolcu, Bačkoj Topoli, Sivcu, Vojvode >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Stepi, Srpskoj Crnji, Lazarevcu i Jagodini.

Publika u Crnoj Gori je film odlično prihvatila, jer je "Mali Budo" najgledaniji film u bioskopu Cineplexx Delta City u Podgorici od kada bioskop postoji.

 Zbog velikog interesovanja, film se prikazuje putem mobilne opreme i širom Crne Gore. Danas i sutra je u Nikšiću, a u narednom periodu prikazivaće se i u Tivtu, Kotoru, Herceg Novom, Baru, Kolašinu, Bijelom Polju, Beranu, Rožaju, Andrejevici i Plavu.


Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komediju "Mali Budo" pogledalo 250 000 ljudi! (Video)

Izvor: Svet plus, 21.Okt.2014

Domaća komedija "Mali Budo " do sada je nasmejala već 250 000 gledalaca na teritoriji Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Nastavak na Svet plus...

Najsmešnija scena iz "Malog Bude"! Ovo će se prepričavati godinama

Izvor: Blic, 21.Okt.2014

Film "Mali Budo" do sada nasmejao više od 250.000 ljudi, prikazujemo vam jednu scena na koju je publika reagovala burnim aplauzima...Glumci Petar Strugar, Andrija Milošević i Sergej Trifunović glavne su zvezde filma, a njihove replike danima se prepričavaju...Zbog velikog interesovanja, film se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.