Jagodina: Potera za razbojnikom

Izvor: Šumadija Press, 24.Nov.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Potera za razbojnikom

Jagodinska policija pozvala građane da dostave, ukoliko imaju, bilo kakve informacije o pljački menjačnice u Vivo šoping centru u Jagodini, počinjenoj 5. oktobra.

Policijska uprava u Jagodini zamolila je građane da pomognu u vezi otkrivanja osobe koja je osumnjičena da je 5. oktobra, uz pretnju pištoljem, počinila razbojništvo u menjačnici Tržnog centra “Vivo” u Jagodini.

Policija je dala i tri fotografije razbojnika, sa sigurnosne kamere u menjačnici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << na kojima se vidi kratko ošišan mladić svetle kose, sa naočarima za sunce, kako vadi pištolj iz crne jakne a zatim ga repetira.

Kako se navodi u saopštenju, muškarac na fotografiji je osumnjičen da je uz pretnju pištoljem, od radnice uzeo novac u iznosu od 240.000 dinara.

To je samo jedna od nerasvetljenih pljački menjačnica u Jagodini. Polovinom septembra, za vreme fudbalske utakmice Jagodina-Crvena zvezda opljačkana je menjačnica u centru grada. Tada je razbojnik, koji još nije uhvaćen, uzeo 1.500 evra.

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.