Cecin tata u trci za predsednika opštine Žitorađa!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Mar.2012, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cecin tata u trci za predsednika opštine Žitorađa!

Veliko prijateljstvo Svetlane Ražnatović i Dragana Markovića Palme rezultiralo je i poslovnom saradnjom njenog oca Slobodana Veličkovića s gradonačelnikom Jagodine, te će biti kandidat za predsednika opštine Žitorađa na listi Jedinstvene Srbije!

Tu informaciju otkrio je za Alo! lično Veličković, koji je u jeku priprema za predizbornu kampanju kako bi pobedio na lokalnim izborima, koji će se održati 6. maja.

- Nemam mnogo vremena da posećujem Beograd jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se pripremem za predizbornu kampanju za predsednika opštine Žitorađa. Kandidat sam stranke Jedinstvena Srbija na predstojećim izborima - otkrio je Slobodan Veličković, koji je pun optimizma kada je reč o izboru glasača Žitorađe.

- Ne bih se kandidovao da se ne nadam pobedi, a Ceca neće pevati u mojoj predizbornoj kampanji jer ja svoju ćerku nikada nisam zloupotrebljavao - iskren je otac folk zvezde, koji je otkrio i kako je došlo do njegove kandidature.

* I pritvor lakši uz tatinu rakiju

* "Moja Ceca je nevina, sramota je šta joj rade!"

- Ja sam već bio predsednik opštine Žitorađa od 5. oktobra 2000. godine do 2003, pa sam posle toga na sledećim izborima pokraden posle jednog referenduma (?). U stranci Jedinstvena Srbija sam već dugo jer smo Palma i ja dugogodišnji prijatelji - dodaje Veličković, čija će stranka na izborima nastupiti u koaliciji sa PUPS-om i SPS-om.

U slobodno vreme podržava Aleksandru Mladenović, ćerku svojih prijatelja i zemljaka, koja se takmiči u "Zvezdama Granda".

- Tačno je, bio sam u "Grandu" kao podrška Aleksandri. Ona je ćerka mog prijatelja iz Žitorađe i međusobno se pomažemo. Savetujem je u vezi s ponašanjem na sceni, bodrim je, pa i moja ćerka je prolazila kroz slične situacije. Aleksandra se konsultuje s Cecom kada peva neku njenu pesmu - dodao je otac Svetlane Ražnatović, koja trenutno boravi na Kipru, gde uživa sa sinom Veljkom i ćerkom Anastasijom.

A na proleće, zna se - Ceca na turneju, a tata na izbore!
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cecin otac kandidat za prvog čoveka Žitorađe

Izvor: NaDlanu.com, 14.Mar.2012

Prijateljstvo Svetlane Ražnatović i gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palme učvrstiće otac pevačice Slobodan Veličković, koji će se kandidovati za predsednika opštine Žitorađa na listi Jedinstvene Srbije!..- Nemam mnogo vremena da posećujem Beograd jer se pripremem za predizbornu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.