EKSKLUZIVNI FOTO: Zver iz Đenove Ivan Bogdanov smirivao navijače Zvezde

Izvor: Kurir, 25.Apr.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNI FOTO: Zver iz Đenove Ivan Bogdanov smirivao navijače Zvezde

Početak večitog derbija kasnio je 45 minuta zbog nereda navijača uoči starta meča

BEOGRAD - Početak 148. "večitog derbija" je kasnio 45 minuta zbog nereda koji su bili uoči samog starta duela Crvene zvezde i Partizana.

Na derbiju je bio i jedan od vođa navijača Crvene zvezde Ivan Bogdanov, koji je pokušao pristalice crveno-belih da se sukobe sa policijom.

Pogledajte kako je izgledao sukob navijača dva kluba, kao i njihov okršaj sa Žandarmerijom.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska bruka iz ugla Hrvata!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2015

Neredi na 148. večitom derbiju proširili su se brzinom svetlosti planetom. I najpoznatiji portali u Hrvatskoj izvestili su o huliganizmu navijača Crvene zvezde i Partizana zbog čega je početak utakmice kasnio 45 minuta...- Uoči utakmice, koja je trebala da počne od 18 časova, na severnoj tribini...

Nastavak na Vesti-online.com...

Vođe "delija" pregovarale sa policijom i smirivale navijače /FOTO/ /VIDEO/

Izvor: Blic, 25.Apr.2015

Ulogu u smirivajnu nereda i okončanju incidenata na severnoj tribini uoči 148. večitog derbija imale su i vođe navijača Crvene zvezde...Utakmica između fudbalera Zvezde i Partizana kasnila je 42 minuta zbog haosa na tribini sa koje navijaju najvatrenije pristalice crveno-belih...Neredi su nastali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.