Milan Kalinić je imao poruku za navijača sa kojim se svađao Lazić! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Kalinić je imao poruku za navijača sa kojim se svađao Lazić! (FOTO)

Manji incident posle utakmice Crvena zvezda - Olimpijakos izazvao je jedan navijač iz prvog reda, koji je uputio niz psovki posle poraza od grčke ekipe.

Na kraju mu je prišao Branko Lazić, isprovociran tim rečima, i kratko se raspravljao.

Cela situacija izazvala je reakciju poznatog glumca i voditelja, Milana Kalinića, inače vatrenog zvezdaša koji gotovo i da ne propušta mečeve crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u Evroligi.

On je uz fotografiju Lazića na Instagramu ostavio poruku.

- Ovaj čovek je jedan od najvećih sportista koji je ikad igrao u nekom klubu sportskog društva Crvena zvezda, po zalaganju, po spremnosti, po požrtvovanosti, po predanosti po ponašanju, po svemu. Iskreno se nadam da se čovek koji ga je napao neizmerno kaje. Ako ne, moram da kažem sve više je budala među nama. Idemo Lazaroni - napisao je glumac.

A post shared by kalinic.milan@yahoo.com (@kalinic.milan72) on Mar 22, 2017 at 2:40pm PDT

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Incident,   Grčka,   Evroliga

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.