Kod Kruševca kamenovan autobus sa Kosova, Hodžaj osuđuje

Izvor: N1 televizija, 19.Mar.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Kruševca kamenovan autobus sa Kosova, Hodžaj osuđuje

Ministar spoljnih Enver Hodžaj izjavio je da je kamenovan autobus sa putnicima sa Kosova u blizini Kruševca, i osudivši taj napad istakao da su takvi incidenti postali "sistematski" i da ih niko ne kažnjava.

Hodžaj je na svom Tviter nalogu napisao da su napadi na autobuse koji prevoze putnike sa Kosova postali sistematski i da se niko zbog toga ne kažnjava.

"Oštro osuđujem vandalske napade na građane Kosova koji putuju kroz Srbiju. Ovi su napadi postali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sistematski i zbog toga se niko ne kažnjava", naveo je Hodžaj na Tviteru.

Kako su preneli kosovski mediji, autobus kompanije "Bici Kom" je kamenovan, niko nije povređen, a oštećeno je prednje staklo autobusa.

Kompanija je obezbedila drugi autobus da preveze putnike do Prištine, a napad je prijavljen policiji.
Pogledaj vesti o: Incident,   Kruševac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Autobus s Kosova napadnut u Kruševcu?

Izvor: Mondo, 20.Mar.2017, 12:20

Autobus sa Kosova je napadnut u Kruševcu, piše danas prištinska štampa. Ministar spoljnih poslova Enver Hodžaj osudio navodni napad - kaže da ih je bilo i ranije...Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock..Ministarka Edita Tahiri tvrdi da napad na autobus koji je putovao za Beč predstavlja kršenje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.