Incident u Kosovskoj Mitrovici, privedena tri Albanca

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u Kosovskoj Mitrovici, privedena tri Albanca

U severnom delu Kosovske Mitrovice došlo je do incidenta u kojem su učestvovale dve grupe maloletnika srpske i albanske nacionalnosti, nakon čega su privedena tri Albanca, rekao je Tanjugu regionalni komandir kosovske policije Nenad Đurić.

U incidentu nije bilo povređenih ali su kod privedenih Albanaca pronađeni pištolj, dva noža i, kako je Đurić rekao, još neki predmeti krivičnog dela. Incident se dogodio oko 18:15 u Ulici kralja Petra, ali je policijska patrola >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pravovremeno reagovala.

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić zatražio je od kosovske policije, Kfora i Euleksa da preventivnim merama spreče bilo kakve incidente u tom gradu i na taj način spreče destabilizaciju situacije na severu Kosova. Rakić je u izjavi Tanjugu pohvalio reakciju pripadnika kosovske policije večeras u Kosovskoj Mitrovici kada su, kako je rekao, sprečili veći incident i uspeli da uhapse osobe koje su bile naoružane.

Kosovska policija, Kfor i Euleks treba da povećaju budnost i broj patrola kako bi preventivno delovali u Kosovskoj Mitrovici i sprečili bilo kakve incidente koji bi ugrozili sigurnost građana i situaciju održali mirnom i stabilnom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privedena trojica naoružanih albanskih maloletnika u severnoj Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Blic, 27.Maj.2015

Kosovska policija privela je večeras trojicu maloletnih Albanaca koji su u severnom delu Kosovske Mitrovice napali srpske mladiće, i kod njih našla jedan pištolj i dva noža, izjavio je regionalni komandir policije za sever Kosova Nenad Đurić, dodavši da je blagovremenom reakcijom policijske patrole...

Nastavak na Blic...

Incident u Kosovskoj Mitrovici, privedena tri Albanca

Izvor: RTS, 28.Maj.2015, 00:02

U severnom delu Kosovske Mitrovice došlo je do incidenta u kojem su učestvovale dve grupe maloletnika srpske i albanske nacionalnosti, nakon čega su privedena tri Albanca, rekao je Tanjugu regionalni komandir kosovske policije Nenad Đurić. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.