Izvor: Gs.rs, 08.Nov.2010, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Flash za početnike

08.11.2010. - Internet je danas nesumnjivo osnovni izvor i stecište svih informacija, proizvoda i usluga. Iako je primarno stvoren za razmenu informacija Internet je i nepresušni izvor zabave. Sve dok pri ruci imate kompjuter i stabilnu Internet konekciju na raspolaganju su vam na hiljade različitih video igara, pogotovu što se mnoge, a tu spadaju i flash igre, mogu igrati potpuno besplatno.

Nastavak na Gs.rs...






Povezane vesti

Ženski kutak u svetu video igrica

Izvor: Vesti.rs, 09.Nov.2010, 15:50

Internet je nepresušni izvor zabave kako za odrasle tako i za decu. Igre za decu menjaju se iz dana u dan, a uz odgovarajuću pomoć roditelja, Internet nudi zabavne i često poučne igre za svaki uzrast. . Većina sajtova kao posebnu kategoriju nudi i igre za cure kojima dominira prvenstveno ženska...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Gs.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Gs.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.