Duke Nukem Forever ipak stiže!

Izvor: Playsomnia.com, 03.Sep.2010, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duke Nukem Forever ipak stiže!

Najlegendarniji vaporware ikada, Duke Nukem Forever će na kraju ipak ugledati svetlost dana. Posle nebrojenih odlaganja, 3D Realms je na kraju obustavio rad na igri, i odmah nakon toga su počela nagađanja da je Gearbox Software (Borderlands, Brothers in Arms) preuzeo posao, što su upravo i potvrdili tokom sajma PAX. Navodno rade na razvoju još od prošle godine, a šuška se i da će igra izaći do kraja godine. Ništa se ne zna sigurno, osim najbitnijeg dela - Duke se definitivno ne predaje tako lako, čak ni posle 13 godina bezuspešnog truda.

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

E sada je sigurno: Djuka živi!

Izvor: GameInfusion.net, 03.Sep.2010

Brosardu ne treba verovati ni reč. On se, skoro, našalio na svoj račun, ali je, po prvi put, tom prilikom, rekao istinu. I to sve zato što je neko drugi završio njegov posao. Na PAX sajmu u Sijetlu, predsednik Gearbox studija, Rendi Pičford, objavio je da će Duke Nukem Forever izaći 2011. godine,...

Nastavak na GameInfusion.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.