E sada je sigurno: Djuka živi!

Izvor: GameInfusion.net, 03.Sep.2010, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E sada je sigurno: Djuka živi!

Brosardu ne treba verovati ni reč. On se, skoro, našalio na svoj račun, ali je, po prvi put, tom prilikom, rekao istinu. I to sve zato što je neko drugi završio njegov posao. Na PAX sajmu u Sijetlu, predsednik Gearbox studija, Rendi Pičford, objavio je da će >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << Duke Nukem Forever izaći 2011. godine, i to ne samo za PC, već i Playstation 3 i Xbox 360. "Nismo mogli da pustimo da Đuka umre", izjavio je on, tokom obraćanja posetiocima.

 

Duke Nukem Forever je najavjen još 1997. godine. Za to vreme, promenio je nekoliko engine-a, direktora projekta i probio je neverovatno puno rokova. Kompletnu istoriju razvoja možete pročitati ovde.

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.