Užice: Pucnjava zbog kafanske svađe

Izvor: B92, 27.Nov.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užice: Pucnjava zbog kafanske svađe

Užička policija podnela je krivičnu prijavu i privela J.J. (37) iz Užica osnovnom javnom tužiocu, saopšteno je iz Policijske uprave Užice.

J.J. je priveden jer je prošle noći u jednom ugostiteljskom objektu u gradu ispalio sedam metaka tokom fizičkog obračuna sa grupom mladića.

Incident se dogodio kada je u ranim jutarnjim časovima došlo do verbalnog sukoba između dva gosta lokala, u čiju raspravu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se umešali J.J. i još četvorica mladića, usled čega je došlo do fizičkog obračuna.

Sumnja se da je J.J. pucao iz pištolja marke “Crvena zastava”” za koji nije imao izdatu dozvolu. On se tereti da je potom udario u glavu jednu osobu, koja je zadobila teške telesne povrede i zbrinuta je u Opštoj bolnici u Užicu.

Policija je na licu mesta pronašla pištolj i nož, a sudija je J.J. nakon saslušanja izrekao meru zabrane prilaska i komuniciranja sa svedocima, saopštila je Policijska uprava Užice.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u Užicu zbog kafanske svađe

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2014

Užička policija podnela je krivičnu prijavu i privela J .J. (37) iz Užica osnovnom javnom tužiocu, jer je prošle noći u jednom ugostiteljskom objektu ispalio sedam metaka tokom fizičkog obračuna sa grupom mladića...Incident se dogodio kada je u ranim jutarnjim časovima došlo do verbalnog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.