Užice, pucnjava posle kafanske svađe

Izvor: RTS, 27.Nov.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užice, pucnjava posle kafanske svađe

Užička policija privela J. J. jer je u ugostiteljskom objektu ispalio sedam metaka tokom fizičkog obračuna sa grupom mladića. Jedna osoba teže povređena.

Incident se dogodio kada je u ranim jutarnjim časovima došlo do svađe između dva gosta lokala, u čiju raspravu su se umešali J. J. (37) i još četvorica mladića, usled čega je došlo do fizičkog obračuna, prenosi Tanjug.

Sumnja se da je J. J. pucao iz pištolja marke "Crvena zastava" za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji nije imao dozvolu.

Osumnjičeni se tereti da je potom udario u glavu jednu osobu, koja je zadobila teške telesne povrede i zbrinuta je u Opštoj bolnici u Užicu.

Policija je na licu mesta pronašla pištolj i nož, a sudija je J. J. nakon saslušanja izrekao meru zabrane prilaska i komuniciranja sa svedocima.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Onesvestio staaricu, pa joj krao pare i rakiju!

Izvor: OkRadio.rs, 28.Nov.2014, 12:19

Vranjska policija uhapsila je S.Đ. (45) iz okoline Vranja zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. Kako je saopšteno iz ovdašnje Policijske uprave, S.Đ. je uhapšen po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju. - Sumnja se da je S. Đ. pre tri dana, u popodnevnim...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.