Uhapšeno devet lica zbog sedam teških krađa

Izvor: Blic, 13.Okt.2015, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno devet lica zbog sedam teških krađa

Banjalučka policija uhapsila je devet sugrađana osumnjičenih da su na području ovog grada od 1. maja do 8. oktobra zajedno i odvojeno počinili sedam teških krađa na štetu pravnih i fizičkih subjekata, pričinivši ukupnu materijalnu štetu od 15.000 KM, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović.

Markanovićeva je istakla da su osumnjičeni, iskoristivši odsustvo vlasnika, provaljivali ulazna vrata i prozore porodičnih kuća, ugostiteljskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << objekata i samostalnih trgovačkih radnji, te iz objekata krali električne uređaje, alat, metalne predmete, prehrambene proizvode i pića, te druge predmete koje bi pronalazili, a sve sa namjerom sticanja protivpravne imovinske koristi.

Nakon kriminalističke obrade, uhapšeni su pušteni na slobodu, a protiv njih sledi izveštaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično delo teška krađa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pretukao vlasnika prodavnice

Izvor: Cafe.ba, 14.Okt.2015, 11:11

- Dvadesetčetvorogodišnjak iz Laktaša čiji su inicijali M.V. prijavio se policiji nakon što je pretukao vlasnika jedne prodavnice u toj opštini, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka...Vlasnik prodavnice u Karađorđevoj ulici u Laktašima pretučen je juče i pružena mu je...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.