Uhapšeni osumnjičeni za pljačku menjačnice u Leskovcu

Izvor: Blic, 16.Maj.2012, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osumnjičeni za pljačku menjačnice u Leskovcu

Policija je u Leskovcu uhapsila dvojicu osumnjičenih da su 19. aprila prebili vlasnika menjačnice i njegovu supruge u tom gradu i opljačkali 8,8 miliona dinara, saopšteno je danas iz policije.

Policija je pronašla veći deo novca kod groblja u leskovačkom selu Zalužnje.

Osumnjičeni N.P. (25) i N.Đ. (23) terete se da su 19. aprila oko 8 sati sa fantomkama na glavama upali u leskovačku menjačnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i sa leđa napali vlasnike menjačnice.

Oštećene su tukli u glavu dok ih nisu oborili na pod i nastavili da udaraju vlasnika menjačnice dok mu nisu skinuli sa ramena torbu sa novcem, a onda su pobegli.

Povezane vesti: Policajac sprečio pljačku "Blica" Uhvaćeni kradljivci milion dinara Opljačkana menjačnica u centru Pirota, nema povređenih

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni osumnjičeni za pljačku menjačnice

Izvor: Mondo, 16.Maj.2012

Policija je u Leskovcu uhapsila dvojicu osumnjičenih da su 19. aprila prebili vlasnika menjačnice i njegovu suprugu u tom gradu i opljačkali 8,8 miliona dinara, saopšteno je danas iz policije.

Nastavak na Mondo...

Uhapšeni zbog pljačke menjačnice u Leskovcu

Izvor: Akter, 16.Maj.2012

Leskovačka policija saopštila je danas da je uhapsila dvojicu muškaraca zbog sumnje da su opljačkali menjačnicu i odneli 8,8 miliona dinara

Nastavak na Akter...

Uhapšeni pljačkaši menjačnice

Izvor: OkRadio.rs, 17.Maj.2012, 14:36

Policija je uhapsila i odredila zadržavanje N.P (25) i N.Đ. (23) iz Leskovca , zbog sumnje da su 19. aprila, oko 8h u Leskovcu, upotrebom fizičke sile od vlasnika menjačnice oduzeli torbu sa oko 8,8 miliona dinara. N.P. i N.Đ. su, maskirani fantomkama, najpre prišli sa leđa vlasniku menjačnice...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.