Uhapšen zbog ubistva muškarca kod Niša

Izvor: RTS, 09.Jan.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog ubistva muškarca kod Niša

Identifikovan i uhapšen D. N. (1973) iz Niša, zbog sumnje da je pre nekoliko dana ubio četrdesetpetogodišnjeg muškarca iz okoline tog grada.
D. N. je osumnjičen za krivično delo ubistvo, jer postoje osnovi sumnje da je u ranim jutarnjim časovima, nakon kraće rasprave, muškarcu zadao više udaraca u glavu, nakon čega je on preminuo, saopštila je policija.
Uviđaj je izvršio zamenik višeg >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << javnog tužioca u Nišu, u prisustvu policije, pripadnika Uprave za vanredne situacije u Nišu i niškog Zavoda za sudsku medicinu.
Telo pokojnog je prebačeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu, navodi se u saopštenju.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo u Nišu, uhapšen osumnjičeni

Izvor: Mondo, 09.Jan.2016

Pripadnici MUP-a u Nišu uhapsili su u efikasnoj akciji D.N. (43) zbog sumnje da je udarcima u glavu usmrtio 45-godišnjeg muškarca iz okoline Niša...Foto: Guliver/Getty Images/John Moore..Kako je danas saopštio MUP, ubistvo se dogodilo pre nekoliko dana u ranim jutarnjim satima...Osumnjičeni je...

Nastavak na Mondo...

Nakon kraće svađe ubio muškarca u Knez Selu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jan.2016

Zbog sumnje da je pre nekoliko dana u okolini Niša, nakon kraće rasprave, više puta udario 40-godišnjeg muškarca koji je nakon toga preminuo, uhapšen je 43-godišnji Nišlija.

Nastavak na JužneVesti.com...

Udarcima u glavu ubio čoveka

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Jan.2016, 16:00

Kako je saopštila PU Niš, policija je uhapsila D.N. (43) iz Niša, zbog sumnje da je izvršio ubistvo...Sumnja se da je D.N. pre par dana u jutarnjim časovima, u okolini Niša, nakon svađe, četrdesetpetogodišnjem muškarcu zadao više udaraca u glavu, sa tragičnim ishodom...Njemu je određeno...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.