Uhapšen zbog neovlašćenog držanja oružja

Izvor: S media, 22.Jun.2010, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog neovlašćenog držanja oružja

Šabačka kriminalistička policija uhapsila je i privela istražnom sudiji Cvetka Djapanovića (1980) iz Šapca, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivicna dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, saopštila je danas Policijska uprave tog grada.

Osumnjičeni je, u nedelju 13. juna, oko 20 časova u Knez Mihajlovoj ulici ispalio više hitaca iz vatrenog oružja CZ M-70.

Kriminalistička policija, koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << neposrednoj blizini pronašla oružje iz koga su hici ispaljeni, ustanovila je da je oružje u ilegalnom posedu Z. P (1965) iz Šapca protiv koga će, takodje, biti podneta krivična prijava za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija u pomaganju.

Nakon saslušanja osumnjičenog, istražni sudija Višeg suda u Šapcu odredio je jednomesečni pritvor, navodi se u saopštenju.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog šenlučenja po Knez Mihailovoj

Izvor: Mondo, 22.Jun.2010

Šabačka kriminalistička policija uhapsila je i privela istražnom sudiji Cvetka Đapanovića (1980) iz togh grada, zbog pucnjave u Beogradu.

Nastavak na Mondo...

Oteo i maltretirao bivšu devojku

Izvor: Blic, 23.Jun.2010, 01:05

NIŠ - Stevan A. (21), Filip Z. (23) i Martin Z. (22) uhapšeni su zbog sumnje da su 15. juna na uglu ulica Njegoševe i Starca Vujadina iz „renoa“ uz pretnju oružjem izveli J. P. (21), Stevanovu bivšu devojku, i odveli je u stan u Nišu, gde su je nekoliko sati fizički maltretirali...Policija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.