Uhapšen sindikalni lider Kliničkog centra u Kragujevcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen sindikalni lider Kliničkog centra u Kragujevcu

KRAGUJEVAC - Predsednik Asocijacije nezavisnih sindikata Kliničkog centra u Kragujevcu Nenad M. (35) uhapšen je danas zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj i falsifikovao službene isprave, čime je protivpravno prisvojio oko 1,2 miliona dinara, saopštila je kragujevačka policija.

Kako je navedeno, Nenad M. je od avgusta 2006. godine do marta ove godine STR "Čale" iz Kragujevca oštetio za oko 1.180.000 dinara.

On je, kao predsednik Asocijacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nezavisnih sindikata, sa tom trgovinskom radnjom sklopio ugovor o kupovini obuće zaposlenih u Kliničkom centru u Kragujevcu, na više rata.

Na dokumentaciji koju je, radi sprovođenja administrativne zabrane, dostavio Obračunskoj službi Kliničkog centra, prepravio je brojeve, tako da je umesto računa STR "Čale" dostavio brojeve svojih tekućih računa i tako prisvojio 1,18 miliona dinara, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prisvojio milion dinara

Izvor: Kurir, 28.Avg.2008, 06:37

KRAGUJEVAC - Nenad M. (35), predsednik Asocijacije nezavisnih sindikata Kliničkog centra u Kragujevcu, uhapšen je i sproveden istražnom sudiji Opštinskog suda zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj i falsifikovao službene isprave.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.