Ubica Novosađanke se krije u Beču?

Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2014, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica Novosađanke se krije u Beču?

Redakciji Telegrafa se javio čitalac iz Austrije koji tvrdi da je osumnjičenog Gorana Šarca juče video u Beču, što se poklapa sa sumnjama da je on uz pomoć falsifikovanih dokumenata pobegao u tu državu preko Mađarske

Redakciji Telegrafa se javio čitalac iz Beča i rekao nam da je ubeđen da je Gorana Šarca (32), koji je osumnjičen da je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubila Marija Milešić (28), video juče u toku dana u prestonici Austrije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Naime, njega je naš čitalac, koji je radi svoje sigurnosti želeo da ostane anoniman, video u predelu centra Beča, a to se poklapa sa sumnjama koje su objavile Večernje novosti da je, prema njihovim saznanjima, Šarac uz pomoć falsifikovanih dokumenata pobegao u tu državu preko Mađarske.

ISEKAO DŽIP UBICU, PA POBEGAO IZ SRBIJE: Gorana Šarca (32), koji je pregazio Mariju Milešić, traže sve policije u regionu

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Inače, osumnjičeni je bežeći sa mesta nesreće u Novom Sadu otišao do obližnjeg naselja Veternik, odakle je krenuo u Sremsku Mitrovicu kod prijatelja kome je rekao da ima problema sa policijom, i da iz tog razloga automobil mora da bude uništen. Goranov džip je potom isečen, a kasnije je, prema navodima, i istopljen u sremskomitrovačkoj topionici “Sirmijum stil”.

Iz te kompanije je rečeno da oni nemaju nikakve veze sa isečenim automobilom, jer se kompletan proces od ulaska otpada u fabriku do njegovog topljenja sistemski nadzire 24 sata.

Srpska policija sarađuje sa kolegama iz okruženja, ali i šire, kako bi pokušali da uđu u trag Šarcu, i što pre ga liše slobode.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.