UHAPŠEN ZBOG LABORATORIJE I GAJENJA MARIHUANE

Izvor: Kurir, 22.Okt.2011, 03:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN ZBOG LABORATORIJE I GAJENJA MARIHUANE

BEOGRAD- Beogradska policija uhapsila je Petra M. (42) zbog uzgajanja marihuane i zaplenila više od 3,3 kilograma te droge i veću količinu stabljika indijske konoplje, saopšteno je iz policije.

U saopštenju se navodi da je uhapšeni u iznajmljenom stanu napravio priručnu laboratoriju gde je doneo saksije, zemlju, seme indijske konoplje, lampe, termostat, sredstva za zalivanje, veštačko đubrivo i druge stvari potrebne za uzgajanje marihuane.

Pretresom tog stana pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je više od 3,3 kilograma marihuane, osušene i spakovane za prodaju, kao i 27 stabljika indijske konoplje u saksijama, pištoljsku municiju i 2.400 evra.

Vrednost zaplenjene droge i stabljika konoplje na uličnom tržištu procenjuje se na pet miliona dinara. Uhapšeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPLENJENA 184 KILOGRAMA I 5.600 STABLJIKA MARIHUANE

Izvor: Kurir, 22.Okt.2011

SOFIJA - Bugarska policija je u blizini grada Pazardžik otkrila vrt za uzgajanje marihuane i tom prilikom zaplenila 5.600 stabljika marihuane i uhapsila tri osobe, saopšteno je iz MUP-a...U blizini vrta u selu Govedare policija je pronašla i 184 kilograma osušene marihuane, kao i modernu opremu za...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.