UHAPŠEN VOZAČ UBICA: Pregazio pešaka na Vidikovcu, pa pobegao, poznat odranije policiji!

Izvor: Kurir, 04.Maj.2015, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN VOZAČ UBICA: Pregazio pešaka na Vidikovcu, pa pobegao, poznat odranije policiji!

BEOGRAD - Vozač koji je pre dve noći pregazio pešaka na Vidikovcu uhapšen je večeras oko 19 sati, saznaje Kurir! Reč je o mladiću starom 22 godine. On nije imao vozačku dozvolu, a kako saznajemo reč je o počiniocu više krivičnih dela.

Podsetimo, Marko Jovanović (31) iz Beograda pregažen je u naselju Vidikovac. Kobne večeri krenuo je na posao, gde je tek trebalo da počne da radi kao radnik obezbeđenja. Na njega je naleteo vozač „folksvagena“ koji je velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << brzinom udario Jovanovića i pobegao.

Radnici obližnjih lokala u Ulici pilota Mihaila Petrovića i dalje su u šoku zbog nesreće koja se dogodila u petak uveče.

- Marko je skrenuo sa trotoara kako bi obišao parkirane automobile. U tom trenutku na njega je naleteo automobil koji se kretao brzinom većom od 130 kilometara na sat. On je odleteo na drugi automobil i glavom razbio šoferšajbnu - priča jedan od očevidaca nesreće, koji dodaje da je čuo da je reč o „folksvagenu“.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen mladić koji je na Vidikovcu automobilom usmrtio pešaka

Izvor: Blic, 04.Maj.2015

U efiksanoj akciji pripadnika MUP-a, večeras je uhapšen Uroš M. (22) koji je tokom vikenda na Vidikovcu pregazio mladića automobilom i pobegao sa lica mesta, saznaje "Blic"..Odbegli vozač koji je u javnosti dobio nadimak "kantrimen 2" usmrtio je tridesetogodišnjeg momka i pobegao, a od tada je...

Nastavak na Blic...

Rakovica: Ubio pešaka, pa pobegao

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2015

Policija je uhapsila Uroša M. (22) zbog sumnje da je u noći između petka i subota u beogradskom naselju Rakovica udario pešaka Marka Jovanovića (30) a potom pobegao sa lica mesta...Jovanović je bio na raskrsnici kada je Uroš M. naleteo vozilom na njega, a Jovanović je od siline udarca odleteo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Uhapšen vozač koji je zgazio pešaka na Vidikovcu

Izvor: Večernje novosti, 04.Maj.2015

U. M. (22) priznao je u policiji krivično delo da je u subotu u naselju Vidikovac pregazio Marka Jovanovića (31) iz Beograda.Kako saznaju ''Novosti'', U. M. je ranije osuđivan, a kada je došlo do nesreće, vozio je bez vozačke dozvole.''Novosti'' saznaju da je automobil ukrao od očuha koji je iz...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.