Beograd: Policija uhvatila odbeglog vozača ubicu

Izvor: Mondo, 04.Maj.2015, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Policija uhvatila odbeglog vozača ubicu

Vozač koji je pre dve noći pregazio pešaka na Vidikovcu a zatim pobegao, uhapšen je večeras oko 19 sati. Reč je o mladiću starom 22 godine, bez vozačke dozvole.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Smrtonosni vozač nije imao vozačku dozvolu ali ima policijski dosije, saznaje "Kurir".

Marko Jovanović (31) iz Beograda pregažen je u naselju Vidikovac. Kobne večeri krenuo je na posao, gde je tek trebalo da počne da radi kao radnik obezbeđenja. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njega je naleteo vozač "folksvagena“ koji je velikom brzinom udario Jovanovića i pobegao.

Radnici obližnjih lokala u Ulici pilota Mihaila Petrovića i dalje su u šoku zbog nesreće koja se dogodila u petak uveče.

"Marko je skrenuo sa trotoara kako bi obišao parkirane automobile. U tom trenutku na njega je naleteo automobil koji se kretao brzinom većom od 130 kilometara na sat. On je odleteo na drugi automobil i glavom razbio šoferšajbnu", priča jedan od očevidaca nesreće, koji dodaje da je čuo da je reč o „folksvagenu“.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.