Teže povređene dve devojke na motoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2014, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teže povređene dve devojke na motoru

Dve devojke na motoru teže su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Kotež, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Devojka od 20 godina koja je upravljala motorom zadobila je tupu povredu glave, potres mozga, rezderotine i tupu povredu levog kuka, dok su devojci od 28 koja se nalazila iza konstatovane tupa povreda glave, potres mozga, tupa povreda leđa i uganuće levog skočnog zgloba.

Nesreća se dogodila sinoć oko 21.30, a obe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << devojke su prevezene u Urgentni centar.

Na Voždovcu je posle ponoći jedan devetnaestogodišnjak uboden nožem u predelu između lopatica, ali je u stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć imala je 109 intervencija, od kojih je 20 bilo na javnim mestima.

Za pomoć su se najviše javljali astmatičari i srčani i psihijatrijski bolesnici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Povređene dve devojke na motoru

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2014

Dve devojke na motoru teže su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u beogradskom naselju Kotež, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći...Devojka stara 20 godina koja je upravljala motorom zadobila je tupu povredu glave, potres mozga, rezderotine i povredu levog kuka, dok su devojci od 28...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.