Sukobi na severu Kosova otkazuju Paradu ponosa?

Izvor: Danas, 28.Sep.2011, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukobi na severu Kosova otkazuju Paradu ponosa?

Mogućnost odlaganja Parade ponosa i dalje je otvorena, potvrđeno je Danasu iz više nezavisnih izvora. Kako saznajemo, konačna odluka o tome biće doneta danas. Jedan od razloga za odlaganje ovogodišnje manifestacije bi mogao biti eskalacija sukoba u severnom delu Kosova i Metohije i na administrativnim prelazima. Kako naš izvor tvrdi, postoji bojazan da bi tokom Parade ponosa moglo da dođe do nasilja koje će u stvari biti refleksija na moguće nasilje na administrativnim prelazima na severu Kosova i Metohije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Parade ponosa neće biti?!

Izvor: S media, 29.Sep.2011, 12:10

Mogućnost odlaganja Parade ponosa i dalje je otvorena, potvrđeno je Danasu iz više nezavisnih izvora. Konačna odluka o održavanju Parade ponosa biće doneta danas. ..Iako je najavljeno da će 2. oktobra u parku "Manjež" u Beogradu biti održana Parada ponosa, još nije sigurno da će do skupa...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.