Izvor: Glas javnosti, 20.Jan.2010, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stradao u saobraćajnoj nesreći

LESKOVAC - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru na magistralnom putu Leskovac-Lebane, kod sela Gornje Sinkovce, jedna osoba je poginula, a četvoro je teže i lakše povređeno.

Nesreća se dogodila oko 9.30 kada su se sudarila tri automobila.

Poginuo je Z. P. (53) iz lebanskog sela Pertate, a istražni sudija Opštinskog suda >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u Leskovcu Dejan Trenčić rekao je da će naknadno biti utvrđeno da li je preminuo od posledica saobraćajne nesreće ili drugih uzroka, jer je bio teško bolestan.

Teže povrede zadobio je njegov sin I. P. koji je u besvesnom stanju iz urgentnog centra u Leskovcu upućen na Neurohiruršku kliniku u Nišu, a još tri osobe zadobile su lakše povrede i zadržane su na lečenju u ovdašjoj bolnici.

Saobraćaj na putu Leskovac-Lebane bio je dva sata obustavljen.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.