Stefanović: Policija prati razvoj događaja u Briselu, spremna da reaguje

Izvor: Blic, 22.Mar.2016, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Policija prati razvoj događaja u Briselu, spremna da reaguje

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Srbija spremna da se priključi Nemačkoj i drugim državama Evrope u nemilosrdnoj borbi protiv terorizma.

"Policija intenzivno prati razvoj događaja posle napada u Briselu i spremna je da angažuje i dodatne snage, ukoliko to bude potrebno", izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je podsetio da je Srbija već ranije podigla nivo gotovosti svih bezbednosnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << snaga zbog, kako je naveo, terorističkih izazova.

"Policija intenzivno prati razvoj svih događaja i uputićemo sve dodatne snage tamo gde budemo smatrali da je potrebno", poručio je Stefanović.

On je dodao da je u toku prepodneva razgovarao sa direktorom aerodroma Nikola Tesla" i da je dogovoreno da se mere na beogradskom aerodromu pojačaju, a da će policija uraditi svoj deo posla.

"Želim da izrazim saučešće porodicama žrtava terorističkih napada u Briselu i da istaknem da smo spremni da se priključimo Nemačkoj i drugim državama Evrope u nemilosrdnoj borbi protiv terorizma", kazao je Stefanović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Spremna da se priključimo borbi protiv terorizma"

Izvor: B92, 22.Mar.2016

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da je Srbija spremna da se priključi Nemačkoj i drugim državama Evrope u nemilosrdnoj borbi protiv terorizma..."Želim da izrazim saučešće porodicama žrtava terorističkih napada u Briselu i da istaknem da smo spremni da se priključimo Nemačkoj...

Nastavak na B92...

Stefanović: Nema direktnih bezbednosnih pretnji

Izvor: RTS, 22.Mar.2016

Posle najnovijih terorističkih napada u Belgiji i u Srbiji su pojačane kontrole oko objekata koji bi mogli na bilo koji način da budu ugroženi. Ipak, direktne bezbednosne pretnje u ovom trenutku ne postoje kada je reč o našoj zemlji, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.