Stablo palo na devojčice u šumi, jedna poginula

Izvor: Glas javnosti, Beta, 28.Apr.2010, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stablo palo na devojčice u šumi, jedna poginula

ČAČAK - Jedna devojčica je poginula, a druga je teško povređena kada je na njih u šumi kod Čačka palo stablo koje je posekao njihov komšija, saopštila je čačanska policija.

Kako se navodi u saopštenju, stablo je palo na sestre I. K. (16) i D. K. (17) iz Milićevaca, a drvo je posekao njihov komšija M. K. Devojčice su se vraćale kući.

D. K. je jutros umrla u čačanskoj bolnici, a njena mlađa sestra je smeštena na ortopedsko odeljenje i, prema saopštenju lekara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << nije u životnoj opasnosti.

Nesreća se dogodila juče u šumi zvanoj "Nedeljkovića zabran" dok je komšija sekao drva motornom testerom.

Istražni sudija Višeg suda u Čačku je danas ocenio da je u pitanju krivično delo izazivanja opšte opasnosti iz nehata i protiv M. K. će biti podneta krivična prijava.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stablo usmrtilo devojčicu

Izvor: RTS, 28.Apr.2010

Jedna devojčica poginula, a druga teško povređena, kada je na njih, u šumi kod Čačka, palo stablo koje je posekao njihov ujak. ..U šumi kod Čačka jedna devojčica je poginula, a druga teško povređena, kada je na njih palo stablo koje je posekao njihov ujak...Stablo je palo na maloletne sestre...

Nastavak na RTS...

Stravična nesreća u Milićevcima kod Čačka - TRAGEDIJA!

Izvor: Press, 28.Apr.2010

Dragana Kostić (17) iz čačanskog sela Milićevci poginula kada se na nju i mlađu sestru Ivanu (15) obrušilo stablo koje je isekao njihov rođak Miladin Kostić (51) .Dragana Kostić (17) iz čačanskog sela Milićevci je poginula, a njena sestra Ivana...

Nastavak na Press...

Devojčicu ubilo stablo koje je isekao njen rođak

Izvor: Blic, 29.Apr.2010, 01:05

Čačak - Dragana K. (17) iz Milićevaca kod Čačka poginula je u utorak po podne pošto je na nju palo stablo koje je posekao njen rođak Miladin K. (51). Sa njom je u trenutku nesreće bila sestra I. K. (16), koju je drvo takođe zakačilo, ali je, na sreću, lakše povređena. Devojčica je zadobila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.