Sremska Mitrovica: Zaplenjeno više od tone duvana

Izvor: Studio B, 13.Nov.2014, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sremska Mitrovica: Zaplenjeno više od tone duvana

Policija je u Sremskoj Mitrovici zaplenila više od tone duvana - 390 kilograma rezanog duvana, oko 705 kilograma duvana u listu i 22 kilograma duvanske prašine, saopštila je danas lokalna policija.

Policija je duvan, vredan više od 400.000 dinara zaplenila u nastavku akcije na suzbijanju nelegalnog prometa duvana, navodi se u saopštenju.

Duvan je zaplenjen u kući i pomoćnim prostorijama koje su pretresene po naredbi sudije za prethodni postupak, dodaje policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << navodeći da su u objektu zatečene tri osobe koje su rezale duvan.

Po naredbi zamenika osnovnog javnog tužioca iz Sremske Mitrovice, protiv osumnjičenih će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku za krivično delo nedozvoljena proizvodnja.

Policija je u objektima pronašla i dve električne mašine za rezanje duvana, uređaj za naparivanje duvana i digitalnu vagu za merenje.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno više od tone duvana

Izvor: RTS, 13.Nov.2014

Policija u Sremskoj Mitrovici zaplenila je više od tone duvana - 390 kilograma rezanog duvana, oko 705 kilograma duvana u listu i 22 kilograma duvanske prašine...Duvan, vredan više od 400.000 dinara, zaplenjen je u nastavku akcije na suzbijanju nelegalnog prometa duvana, navodi se u saopštenju lokalne...

Nastavak na RTS...

Zaplenjeno više od tone duvana u Sremskom Mitrovici

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Nov.2014

Policija je u Sremskoj Mitrovici zaplenila više od tone duvana - 390 kilograma rezanog duvana, oko 705 kilograma duvana u listu i 22 kilograma duvanske prašine, saopštila je danas lokalna policija...Policija je duvan, vredan više od 400.000 dinara zaplenila u nastavku akcije na suzbijanju nelegalnog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SREMSKA MITROVICA: Zaplenjeno 400 kg rezanog duvana

Izvor: Kurir, 13.Nov.2014

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je policija u jednoj kući u Sremskoj Mitrovici zaplenila duvan u vrednosti od oko 400.000 dinara...U saopštenju se navodi da je policija prilikom pretresa kuće i pomoćnih prostorija zatekla tri osobe u neovlašćenom rezanju duvana.Policija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.