Izvor: B92, 18.Maj.2010, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečen pokušaj samoubistva u Čačku

Čačak -- Policajci iz Čačka Miloš Pavlović, Bojan Milićević i Mihajlo Milisavljević, spasili su muškarca starosti 34 godine, koji je nameravao da skoči u Zapadnu Moravu.

Pavlović je rekao da je u nedelju muškarac nameravao da izvrši samoubistvo zbog porodičnih problema i da je bio u alkoholisanom stanju.

Ipak od te namere je odustao nakon razgovora sa policajcima dežurne interventne jedinice, koji su nesrećnog čoveka odvezli u Policijsku upravu, a nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toga je prebačen na odeljenje psihijatrije čačanske bolnice.

"U prvom kontaktu sa osobom koja hoće da izvrši samoubistvo, policajci na terenu moraju da budu dobri psiholozi, jer od njihovog pristupa potencijalnom samoubici zavisi i ishod njegove namere. Pre razgovora, moraju utvrditi u kakvom se stanju osoba nalazi", rekao je Pavlović.

Ovo je drugi pokušaj samoubistva sa mosta na kružnom putu za poslednjih mesec i po dana.

Tokom obe intervencije učestvovao je policajac Pavlović.

Krajem marta Pavlović i još dvojica njegovih kolega spasili su devojku staru 18 godina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čačak: Policajci sprečili samoubistvo

Izvor: Mondo, 18.Maj.2010

Policajci iz Čačka Miloš Pavlović, Bojan Milićević i Mihajlo Milisavljević, spasili su muškarca starosti 34 godine, koji je nameravao da skoči u Zapadnu Moravu, sa mosta na kružnom putu.

Nastavak na Mondo...

Čačak: Policajci sprečili samoubistvo

Izvor: SrbijaNet.rs, 18.Maj.2010

Policajci iz Čačka Miloš Pavlović, Bojan Milićević i Mihajlo Milisavljević, spasili su muškarca starosti 34 godine, koji je nameravao da skoči u Zapadnu Moravu, sa mosta na kružnom putu. Pavlović je rekao da je u nedelju muškarac nameravao da izvrši samoubistvo zbog porodičnih

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.