Utorak, 18.05.2010.

18:31

Sprečen pokušaj samoubistva u Čačku

Policajci iz Čačka Miloš Pavlović, Bojan Milićević i Mihajlo Milisavljević, spasili su muškarca starosti 34 godine, koji je nameravao da skoči u Zapadnu Moravu.

Izvor: FoNet

Default images

Pavlović je rekao da je u nedelju muškarac nameravao da izvrši samoubistvo zbog porodičnih problema i da je bio u alkoholisanom stanju.

Ipak od te namere je odustao nakon razgovora sa policajcima dežurne interventne jedinice, koji su nesrećnog čoveka odvezli u Policijsku upravu, a nakon toga je prebačen na odeljenje psihijatrije čačanske bolnice.

"U prvom kontaktu sa osobom koja hoće da izvrši samoubistvo, policajci na terenu moraju da budu dobri psiholozi, jer od njihovog pristupa potencijalnom samoubici zavisi i ishod njegove namere. Pre razgovora, moraju utvrditi u kakvom se stanju osoba nalazi", rekao je Pavlović.

Ovo je drugi pokušaj samoubistva sa mosta na kružnom putu za poslednjih mesec i po dana.

Tokom obe intervencije učestvovao je policajac Pavlović.

Krajem marta Pavlović i još dvojica njegovih kolega spasili su devojku staru 18 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: